Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik TV-op-je-PC downloaden?

Klik op de homepage op de link Downloaden, dan verschijnt er een pop-up van Mollie payments waaruit je kan kiezen in welk land je woont. Eenmaal het juiste land geselecteerd, klik dan op Ga Verder. Er verschijnt een betalingssysteem waar je je bank kan kiezen om de 7 euro automatisch te betalen. Na betaling krijg je toegang tot de download link van TV-op-je-PC. Nadat je het programma hebt gedownload, sla het dan op in je computer. Er wordt gevraagd of je een Bureaublad icoon wilt hebben voor een snelle toegang. Voer vervolgens het programma uit. Dan volgt er een pop-up waar je het programma kan updaten om de nieuwste zenders te kunnen zien. En klaar is Kees. Er verschijnt een tv-scherm op je scherm, waar je kan kiezen uit de vele tv-zenders. Veel kijkplezier!

Is het veilig om TV-op-je-PC te downloaden?

Het is volkomen veilig om TV-op-je-TV op je computer te downloaden, het is volledig virus-, spyware- adware vrij.

Ik gebruik geen Windows. Werkt TV-op-je-PC dan ook?

TV-op-je-PC werkt alleen onder de volgende besturingssystemen van Windows: Windows NT, 2000, XP, 2003 en Vista.

Heb ik bepaalde apparatuur of programma’s nodig om TV-op-je-PC te kunnen zien?

Nee. Je hebt slechts een pc of laptop die video en audio kan afspelen. Na het installeren van TV-op-je-PC heb je direct toegang tot het programma en kun je meteen alle zenders zien.

Behalve de 7 euro, komen er nog andere kosten bij kijken?

Nee, je betaalt maar eenmalig 7 euro, daarna krijg je toegang tot de link om TV-op-je-PC te downloaden. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot de vele internationale tv-zenders.

Ik heb TV-op-je-PC gedownload. Hoe zoek ik de zenders op die ik wil zien?

Aan de rechterkant van het programma TV-op-je-PC zie je een lijst met zenders. Je kunt de kanalen filteren op genre, land, bitrate of inhoud. Als je met je rechtermuisknop op een zender klikt, verschijnt er een venstertje waarin je de keus krijgt om de zender aan je Favorieten Lijst toe te voegen. Op deze manier kun je meerdere zenders selecteren en zo je eigen Favorieten Lijst maken voor een snelle toegang tot je lievelingszenders. Bovendien kun je de zender op deze manier ook updaten of beoordelingen met een sterrensysteem.

Ik heb de software gedownload, maar ik kan de tv-zenders niet bekijken en heb geen geluid. Wat kan ik doen?

Een codec (software die gebruikt wordt om mediabestanden te comprimeren, zodat de player deze kan afspelen) is nodig om TV-op-je-PC goed te laten werken. Als er geen codec aanwezig is of als deze niet goed werkt op je computer, kan het voorkomen dat de zenders, filmpjes of audio niet goed worden afgespeeld. Het installeren van het gratis codec pakket met diverse codecs voor verschillende besturingssystemen helpt meestal wel. Deze is te downloaden op:

http://www.free-codecs.com/XP_Codec_Pack_download.htm

Ik hoor alleen het geluid van de tv-zenders, maar ik kan de tv-zenders niet zien. Hoe los ik dit op?

Als je alleen het geluid van de tv-zenders hoort of ooit een gedownloade filmpje of video bestand geprobeerd hebt terug te spoelen en dan alleen maar het geluid hoort, dan mis je de juiste codec voor beeld (software die gebruikt wordt om mediabestanden te comprimeren, zodat de player deze kan afspelen), maar je hebt dan wel de correcte codec voor audio. Met andere woorden, je hoort dan alleen het geluid, maar ziet geen beeld. Dit komt meestal doordat de makers van filmpjes of tv-zender een codec hebben gebruikt die niet hetzelfde is als de codec(s) die je op jouw computer hebt geïnstalleerd. Achterhaal welke codec nodig is voor het juiste beeld of installeer de gratis codec pakket op:

http://www.free-codecs.com/XP_Codec_Pack_download.htm